dimarts, 3 de gener del 2012

Sant Silvestre

Fa pocs dies, concretament el dia 31, es va donar lloc la cursa de Sant Silvestre a Girona, de 5km de recorregut. Les Sant Silvestre, també anomenades Sansi, són curses que es fan arreu del món per celebrar l'arribada del nou any. Jo hi vaig esser, i puc assegurar que és una gran experiència. Per a gent que, com a mi, els agrada fer esport i en concret practicar el running, aquesta és la millor manera d'acabar l'any. He de dir que les Sant Silvestre són curses amb un caire molt més festiu, i que per tant, no cal anar-hi a competir. Per això, és típic que la gent vagi disfressada de qualsevol cosa. N'hi havia que anaven de vaca, unes altres portaven fulles i glòbus al voltant del cos, i uns altres anaven iguals que el pallasso de McDonalds, és molt divertit.
 Aquest any, a Girona, hi va haver rècord de participació, amb 1400 persones corrent pels carrers de la nostra ciutat. La sortida va ser a Fontejau, però va ser un pèl desastrosa, ja que ens feien tirar enrere per començar i erem molta gent allà, ben apionats (La imatge, però, era molt divertida perquè anavem gairebé tots amb un d'aquests típics barrets de nadal). Primer de tot vam travessar el pont del costat del pavelló, direcció l'auditori, i llavors ens vam dirigir a la Farinera. A partir d'allà, recte cap el Carrer Nou i l'ajuntament (meitat del recorregut), un parell de carrers més endevant i ja vam tornar a ser a la Devesa.
Durant tot el recorregut, et trobes amics i coneguts, o no, però tots et dediquen paraules de suport i ànims. Aquesta és la part més important d'una cursa. Les ganes, el suport i la felicitat que veus en la gent quan s'adonen del teu esforç i la millor manera de correspondre'ls és acabar amb ganes i alegria allò que has començat. Per això, a tots aquells que per casualitat es trobin observan una cursa, demano que us fixeu en el valor de la gent, i els animeu, perqué us assegur-ho, que sou una empenta que ens dóna força quan ja no ens en queda.
El guanyador absolut al final va ser José Luis Blanco, amb una marca de 14'49'' i una ventatge de 30 segons sobre el segon classificat. En aquest pdf trobareu les classificacions definitives de la cursa.


Us animo a tots, a què durant l'any participeu en les activitats de la ciutat de Girona, i en especial a les curses populars que s'hi fan. Segur que ens hi trobarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada