diumenge, 1 de gener del 2012

Per un any millor!

Ja fa més de 13 hores que som al 2012 i per això aprofito la meva primera entrada al blog per a fer una reflexió sobre l'any que ja hem deixat enrere i el que acabem d'entrar.
De segur que tots, si ens parem un moment a pensar en aquest 2011, recordem coses bones, divertides, tristes, o de qualsevol altre mena. Una de les coses típiques a fer durant un any nou és pensar en allò que hem fet malament durant l'anterior, i jo us animo a fer-ho. Aquelles baralles amb els pares, germans o amics, aquells vicis que tan et costen de deixar, o simplement propòsits nous i que creguis que t'ajudaran a sentir-te millor i a la vegada a que els altres se sentin millor. Ara més que mai, necessitem que la gent sigui altruista, el món necessita ser generós. Encara que no ho sembli, cada un de nosaltres té la possibilitat d'ajudar una miqueta a fer millor aquest món i per això, us convido a provar-ho. A no enfadar-nos ni enfadar els altres, a ajudar, a riure, a ser millors persones. Són petites coses que, per molt que ens costin, per molt que creiem que són inútils, acaben milloran les nostres relacions, enfortint-les i fent-les més còmodes.

És possible un món així? Quins seran els vostres propòsits aquest 2012?

Aquí trobeu una notícia de l'avui en el que us formulen la matèixa pregunta, què heu apuntat en la vostra llista per aquest any nou?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada