dissabte, 9 de juny de 2012

Premis CinèTIC 2012

Aquesta nit, en concret a les 12 en punt, s'han acabat les votacions en les quals la gent donava el seu suport als curts que més li agradava. Us parlo dels Premis CinèTIC i és possible que no sapigueu què són, o sigui que us en faré cinc cèntims:

Premis CinèTIC és un concurs, iniciat l'any passat i organitzat per Digital-Text, en què els grups que vulguin participen produïnt un curtmetratge d'una durada de no més de 4 minuts. Com bé diu el seu nom (Premis), hi han diferents categories, o sigui, varis premis (millor actor, millor actriu, millor estilisme, muntatge, etc.).

Jo us he començat parlant del Premi del Públic, el qual és l'únic no escollit pel prestigiós jurat del concurs, aquest any format per Xavier Atance, Eduardo de Vicente, Agustí Argelich, Estel Solé, Laura Guiteras i Roger de Gràcia.
Havent-vos comentat què són aquests premis i en concret el Premi del Públic, ja us puc anunciar que el guanyador (encara no oficial) d'aquest serà "Pensaments". Per això des d'aquí i en nom de tot l'equip d'Un misteri per resoldre, moltíssimes felicitats!


A partir del moment en què les votacions han finalitzat, tot participant estava pendent del bloc de Premis CinèTIC (no vaig contar les vegades que vaig apretar la tecla F5 per refrescar la pàgina, però us ben asseguro que en van ser bastantes, i estic segur que no era l'únic que en aquell moment estava com jo). Es van fer pregar, si no recordo malament, ben bé una hora. Llavors, finalment, van publicar el post que tots estàvem esperant. Vam poder llegir quines eren les nominacions per als diferents premis que hi han i, sorpresa, allà està, a nominacions per millor actor, el meu nom (el primer), escrit. Al costat, el nom del curtmetratge al qual participo i (per mala sort), el nom d'una escola de la quan nosaltres no som:
Gerard Cáceres per Un misteri per resoldre, Escola Pia
EDITO: Un simple tuit a digital-text i ja ho han arreglat. Gràcies per la rapidesa! Almenys ara sabem que l'error no estava en el nom del nominat!
És una gran sorpresa i estic molt content sobretot perquè tindrem el plaer, el meu grup i jo, de tornar a assistir (sí, tornar. L'any passat van quedar nominats els meus estimats companys Clara Vicenç i Romaguera i Miquel Unzué Gros!) a la Gala dels Premis Cinètic! Ep! D'això encara no n'havia parlat:
Com tots els esdeveniments audiovisuals i cinematogràfics de prestigi, el Cinètic no es queda enrere, i organitza una Gala en la qual tots els grups nominats a qualsevol premi hi podran assistir. I serà allà mateix, on es revelaran qui són els guanyadors de cada un d'ells. La veritat és que és una gran experiència i poder-hi ser per segona vegada, ens fa encara més il·lusió.

Ens veiem tots el dia 20 a la gala i no puc acabar el post sense agrair a tothom que ens ha votat i que ens ha donat suport a través de twitter i facebook.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS!

Gerard, Aleix i Miquel als Premis CinèTIC 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada